Print

Till alla scouter i Sollentuna Södra Scoutkår!

Om ungefär tre veckor, den 28 september, är det dags för kårens årsmöte - Kårstämma - och alla kårens medlemmar är välkomna att vara med!

Vi vet ännu inte om Kårstämman blir på plats i Holken, utanför Holken eller digitalt - men vi vet att det blir den 28 september! Vi återkommer med information om hur och var.

På årsmötet väljer vi vilka som ska leda kåren nästa år, det vill säga kårordförande och styrelse. Vi bestämmer även vad vi ska göra med kårens pengar och vart vi vill åka på läger. Sedan väljer vi vilka som ska vara med i kårens alla arbetsgrupper (Valborg, Granar, Isbana, Båtkommitté, Lägerkommitté och många fler).
Vi beslutar även om de förslag (motioner) som kommit in från medlemmarna.

Alla medlemmar är välkomna, men det är inget måste att vara med. Vanligast är att deltagarna är äventyrare och äldre - men alla är som sagt välkomna!

Vi börjar 18.30 och håller på tills vi är klara - vilket brukar kunna bli runt 22 eller 22.30 - men man kan gå när man känner att man behöver (för att det inte ska bli alltför sent - det är ju ändå mitt i veckan...).

Har du förslag på en förbättring i kåren så skriv en motion!
Vill du skriva en motion till stämman och behöver lite tips, så hittar du dem här http://www.scoutservice.se/paverka-scouterna/demokratiskola/ eller i bifogad "Exempel-motion".
Motionen måste finnas hos kårstyrelsen senast den 18/9.

Inbjudan och Föredragningslistan bifogas.
I föredragningslistan kan man läsa vad som kommer hända under kvällen, och i vilken ordning det händer.

Varmt välkomna önskar Patrull Ugglan (Kårstyrelsen)

Attachments:
Download this file (Exempel på motion - glass.pdf)Exempel på motion[Exempel på motion]113 kB
Download this file (Foredragningslista KST 2021.pdf)Föredragningslista KST 2021[Föredragningslista KST 2021]74 kB
Download this file (Kallelse till KST 2021.pdf)Kallelse till KST 2021[Kallelse till KST 2021]106 kB