Kommande i kårkalendern

28 Sep
Kårstämma
Date Thu 18:30 - 22:00

 

Välkommen till Sollentuna Södra Scoutkår!

Sollentuna Södra Scoutkår är en av landets största scoutkårer. Vi bedriver scouting och segling genom äventyr och ledarskap för barn, unga och vuxna. Vårat hus Holken ligger i Tegelhagen i södra Sollentuna.

Den 28 september, är det dags för kårens årsmöte - Kårstämma - och alla kårens medlemmar är välkomna att vara med! På årsmötet väljer vi vilka som ska leda kåren nästa år, det vill säga kårordförande och styrelse. Vi bestämmer även vad vi ska göra med kårens pengar och vart vi vill åka på läger. Sedan väljer vi vilka som ska vara med i kårens alla arbetsgrupper (Valborg, Granar, Isbana, Båtkommitté, Lägerkommitté och många fler). Vi beslutar även om de förslag (motioner) som kommit in från medlemmarna.

Alla medlemmar är välkomna, men det är inget måste att vara med. Vanligast är att deltagarna är äventyrare och äldre - men alla är som sagt välkomna! Vi börjar 18.30 och håller på tills vi är klara - vilket brukar kunna bli runt 22 eller 22.30 - men man kan gå när man känner att man behöver (för att det inte ska bli alltför sent - det är ju ändå mitt i veckan).

Inbjudan och Föredragningslista bifogas. I föredragningslistan kan man läsa vad som kommer hända under kvällen, och i vilken ordning det händer. Motionerna, årsredovisning och budget finns nu tillgängliga när du loggar in som KLUR på hemsidan. Du hittar dem också i Kårstämma-mappen i filarkivet.

Varmt välkomna önskar Patrull Ugglan (Kårstyrelsen)

Attachments:
Download this file (Föredragningslista KST 2022.pdf)Föredragningslista KST 2022[Föredragningslista KST 2022]106 kB
Download this file (Kallelse till Kårstämma 2022.pdf)Kallelse till Kårstämma 2022[Kallelse till Kårstämma 2022]728 kB