Kommande i kårkalendern

28 Sep
Kårstämma
Date Thu 18:30 - 22:00

Hej alla KLURiga!

Här kommer en liten rapport från Holken där det sjuder av liv och rörelse!

  • Först en efterlysning från spårarledarna: De har sjukvårdstema vecka 13 och söker 6 statister per kväll. Maila Lollo (email hittas i SMED) i Sjöstjärnorna och berätta vilken kväll du kan vara med!

  • Förra veckan spelades det Quidditch i Holken, i blandade åldersgrupper som en teaser inför sommarens läger. Inbjudan till lägret kommer vilken dag som helst - men vecka 31 är det som gäller!

  • Isbanan är äntligen i full gång - vi rekommenderar verkligen en fika på isen så att Bävrarna får grilla riktigt mycket korv nu i helgen!

  • Materielgruppen jobbar med "Bastumotionen" från stämman i höstas, och har köpt in en bastutunna och en släpvagn så att bastun blir mobil - landar om några veckor - mer information kommer när det blir dags för premiärbad!

  • Valberedningen har startat upp sitt arbete inför nästa kårstämma - vill du byta uppdrag i kåren - eller ha kvar ett uppdrag i en arbetsgrupp som är kul så kontakta .

  • Seglarskolan visade sig vara populär även i år - fyra veckor bokades fulla på nolltid! (Det är som att anmäla sig till Vasaloppet...) Återstår nu att se att alla verkligen bekräftar och betalar - eller om det blir några återbudsplatser till dem som köar. Sollentuna Kommun har även i år köpt ett antal platser för att dela ut till barn som behöver en bra sommarlovsaktivitet - det är roligt att de betraktar vår seglarskola som en lämplig aktivitet!

Scouthälsningar från Patrull Ugglan (Kårstyrelsen) genom Mona