Kommande i kårkalendern

28 Sep
Kårstämma
Date Thu 18:30 - 22:00

Hej alla KLURiga!

Här kommer senaste nytt från Patrull Ugglan (Kårstyrelsen).

Kårstämma
Kårstämman närmar sig, nu på torsdag 24/9 ses vi i Holken för att fatta kloka beslut om det kommande scoutåret! Alla medlemmar är välkomna, 18.30 börjar vi och sedan håller vi på tills vi är klara =) Handlingarna till distriktets stämma har inte kommit ännu, och det är ingen Demokratijamboree i år – så vi kan fokusera helt på kårens motioner! Ni hittar dem i Filarkivet, på hemsidan och i pärmen vid facken. I pärmen finns även Balans- och Reslutaträkning samt budget för det kommande året.

Kårens nya Jollar
Förra året beslöt vi att köpa in två nya jollar ”av 2-kronekaraktär” och förra veckan kom de till Skutan. Valet föll på RS Vision, och nu är de seglingsklara! Blir spännande att se vad scouterna tycker om dem…

Scouter Stöttar!
Nu på lördag 26/9 kommer kåren att göra en insats för att hjälpa människor på flykt – kåren kommer stå utanför ICA MAXI och sälja Brända Mandlar och behållningen går oavkortat till insamlingen Scouter Stöttar (Röda Korset). Vi behöver vara några stycken som bemannar försäljningen – först till kvarn får vara med och sälja! Men alla får förstås komma förbi och hjälpa till, och ge bidrag!
Anmäl dig här!

Den som dessutom vill lämna ett eget bidrag till insamlingen kan göra det här: Scouter Stöttar

Vi ses på torsdag hälsar Kårstyrelsen, genom Mona