Kommande i kårkalendern

28 Sep
Kårstämma
Date Thu 18:30 - 22:00

Hej alla KLURiga!

Först och främst ett stort TACK till alla som var med och gjorde Valborgsfesten till något alldeles extra - i år också!

Läs mer om

* Brouppgift
* Edsvikens dag
* Terminsavslutning
* Scoutupplevelser i sommar
* Planeringsdag
* Fler ledare

Brouppgift. Terminen börjar närma sig sitt slut, och nästa vecka har vi Brouppgift, så att alla som ska byta gren får hälsa på hos sina nya scoutkompisar, och ledare!

Edsvikens dag, en temadag med kopplig till Edsvikens vatten, kommer gå av stapen lördagen den 21 maj kl 13-16, och kåren kommer finnas på plats. Vill du vara med och representera kåren, hela tiden eller en stund - allt är välkommet!
Hör av dig till Mona i så fall,

Terminsavslutning blir det tisdag 7 juni kl 18.30 - ca 20.00. Tisdagsavdelningarna ansvarar, och inbjudan kommer.

Scoutupplevelser i sommar. Det ryktas att kårens medlemmar (i alla åldrar) kommer få många olika scoutupplevelser i sommar, Ledarutbildning i form av "Leda Avdelning", Hantverkslägret Händer, Blå Hajk, Explorer Belt, Biscaya-segling, Seglarskola, Utmanarlägret "Boomerang" på Vässarö, Kårlägret "Jolly Roger" på Vindalsö - tänk så många härliga upplevelser vi kommer kunna dela med varandra när vi ses igen i augusti!

Planeringsdag blir det sedan söndagen den 21 augusti - boka dagen redan nu!

Fler ledare. Till hösten behöver vi bli några fler ledare i vissa avdelningar... Har du haft ett sabbatsår som ledare, eller kanske flera - och vill komma tillbaka?? Har du en granne eller kompis som skulle passa perfekt?? En gudmor, en farfar eller en mormor...
Ju fler vi är desto lättare och roligare blir det (inom rimliga gränser - är ledarteamet fler än scouterna i avdelningen delar vi nog på det... ;-))
Kontakta - ju förr dess bättre!