Kommande i kårkalendern

28 Sep
Kårstämma
Date Thu 18:30 - 22:00

Hej alla KLURiga!

Vårterminen är slut, och det har blivit väldigt tomt i Holken... Sommaren står för dörren, med fullbokade seglarskoleveckor, en ledare på ledarutbildning, fem deltagare på Explorer Belt och (minst) en på Blå Hajk (Jägarna i år!). Ungefär 20 utmanare kommer åka på Boomerang på Vässarö och i augusti blir vi ca 190 deltagare på piratlägret "Jolly Roger" på Vindalsö.
* Sjöledardag 20 augusti
* Planderingsdag 21 augusti
* Nytt lås i Skutan
* Ledarsituationen inför höstterminen
* Sommarlov i Holken
Kårstyrelsen vill passa på och tacka ledare och funktionärer som lagt ner ett fantastiskt jobb under året - utan er kunde vi inte bedriva nån bra verksamhet - ni gör ett strålande jobb - TACK!
Och dessutom önskar vi alla en riktigt härlig scoutsommar!
Scoutkramar från Mona, konsulent i Holken
Så småningom ses vi igen för sjöledardag i Skutan lördagen den 20 augusti (kanske även med kårregatta och regattamiddag - om vi hittar några som vill hålla i trådarna på eftermiddag/ kväll...)
Traditionell planeringsdag blir det söndagen den 21 augusti, ca 9.30 - ca 15.30 - inbjudan kommer!
Som många av er vet har vi nytt lås i Skutan, och vi vill gärna ha tillbaka de gamla nycklarna snarast! Det går bra att lägga nyckeln i Holkens brevlåda så kvitterar Mona den som returnerad. Du som har behov av ny nyckel kan kvittera ut den på Planeringsdagen, eller kontakta om det är mer bråttom.
(Ej returnerad nyckel kommer att debiteras med 200 kr, enligt nyckelavtalet - men det spar tid och pengar om vi slipper skriva fakturor...)
Ledarsituationen inför hösten ser riktigt ljus ut, men det finns några luckor att fylla - kontakta så snart som möjligt om du vill vara med i en avdelning!
Nu tar konsulenten sommarlov, och är tillbaka i Holken igen den 17 augusti!