Kommande i kårkalendern

28 Sep
Kårstämma
Date Thu 18:30 - 22:00

Hej alla KLURiga!

Årets Kårstämma är avklarad och vi passar på och tackar Niclas som slutar som kårordförande, samt Anna, Lars, Lovisa, Rebecca och Erik som också slutar i styrelsen - stort TACK för er insats! Även stort tack till alla övriga funktionärer som jobbat för kårens bästa under året!

Till ny kårordförande har vi valt Karin Hamberg, och till vice ordförande Anna Neiderud. Nya i styrelsen är även Maria Miller, August Helgesson, Rebecca Halén och Emil Franzén - varmt välkomna till Patrull Ugglan och lycka till under det kommande året :-)

Den nya styrelsen har haft sitt första möte, och här är vad som händer i Holken den närmaste tiden (läs mer):

  • Bokningskalender för Ledarrummet från och med nu!
  • Distriktsstämma i Birka 8 oktober
  • Blåbärskurs söndag 9 oktober
  • Sensuslistor

Höstsoliga hälsningar från Patrull Ugglan (Kårstyrelsen)

Bokningskalender för Ledarrummet
Vi är så många i Holken att nu behöver vi boka in våra möten i Ledarrummet - om vi vill vara säkra på att få plats där. Vårt nya Roverlag "Off Qourse!!!" har första tjing på alla torsdagskvällar. Bokningslistan hittar du som inloggad på hemsidan, under KLUR/ Planeringskalendrar/ Ledarrummet
(Är ledarrummet tomt går det naturligtvis bra att vara där - men bokade aktiviteter har förtur!)

Distriktsstämma i Birka 8 oktober kl 9-16 i Märsta
En lista över kårens delegater sitter på anslagstavlan i hallen - skriv upp dig om du vill vara med och representera oss - eller skicka ett mail till BUMS!

Blåbärskurs söndag 9 oktober kl 14.00 - 17.00 i Holken
Nu på söndag finns en ny chans att bli lite mer "hemma i Holken och i Scouterna" för dig som är ny ledare. Rekommenderas varmt! Anmälan till snarast.

Sensuslistor
Från och med ikväll finns närvarolistorna i avdelningsfacken, så nu kan ni börja fylla i närvaro "på rätt plats". Ni fyller själva i scouternas namn och personnummer på listorna!