Kommande i kårkalendern

28 Sep
Kårstämma
Date Thu 18:30 - 22:00

Hej alla KLURiga!

Patrull Ugglan har haft sin mars-träff, och beslutat stötta scouterna i Guinea Bissau med två lättviktskåtor, som vi hoppas ska göra nytta i scoutverksamheten. Kåtorna kommer att levereras av familjen Zenzén nu i april, och vi önskar er trevlig resa och hoppas få en spännande reserapport när ni kommer hem igen!
I helgen som gick fylldes Holken med äventyrare, som deltog i "Fångarna i Holken" - totalt var ca 85 äventyrare, utmanare och ledare sysselsatta i med att leta (eller gömma) nycklar och ledtrådar i Holkens alla skrymslen...
Vedboden fylld med bollhavsbollar, och... - ja ni kan ju tänka er!

Annat som händer i Holken nu i vårsolen:
• Isbanan stängd för säsongen
• Arbetsdag i Holken på söndag 26 mars
• Valborg - nu närmar det sig!
• Scouternas Frukost/ Lunchseminarium 31/3
Läs mer...

Vårsoliga hälsningar från Patrull Ugglan (Kårstyrelsen)

Isbanan stängd för säsongen
Vi har haft ett par härliga vinterhelger och tackar Isbanegruppen - och alla scouter som grillat korv och sålt blåbärssoppa - för en bra insats!

Arbetsdag i Holken på söndag 26 mars kl 12.30
Nu på söndag är det arbetsdag i Holken, den är främst för föräldrar, men OM du har en stund över på söndag eftermiddag så kom gärna till Holken.
Anmäler dig gör du här! (Lösenordet finns i Ugglan hoar-mailet)

Valborg - nu närmar det sig!
Valborgsgruppen jobbar nu för fullt, och efter arbetshelgen kommer "Valborg" så sakteliga invadera Holken. Det kommer bli lite trångt ett par veckor - men det fixar vi med lite gott humör!

Scouternas Frukost/ Lunchseminarium fredag 31/3
Scouternas regionala kansli bjuder in till Frukost och Lunch-seminarier vid ett par tillfällen under våren. Temat denna gång är den kunskapsstegring som finns i Målspår och Scoutmetod. Tiden är 7.30 - 8.50 eller 11.30 - 13.00. Platsen är Sensus lokaler på Klara Södra Kyrkogata 1. Kostnad 0 kr (Regionala kansliet bjuder på frukosten/ lunchen)
Anmälan senast söndag 26 mars. Inbjudan hittar du här!
(Jag har anmält mig till lunchen - ses vi där?? //Mona)