Kommande i kårkalendern

28 Sep
Kårstämma
Date Thu 18:30 - 22:00

Hej alla KLURiga!

Terminsavslutningen är avklarad och vi vill passa på och gratulera Anders Blomqvist till årets KLUR-stipendium. Anders jobbar lite i det tysta, som Vikingaledare, arrangör av Navigationskurser och genom att pyssla om Skutan och alla sjöledare - Stipendiet innebär en Gröna Spåret-upplevelse eller motsvarande - och vi hoppas Anders får fylla på reserverna med mysiga scoutupplevelser för egen del!

Det har blivit väldigt lugnt och stilla i Holken - ett och annat utmanarlag, och ett par arbetsgrupper jobbar vidare, med att förbereda sommarens läger bland annat!

Här kommer lite information från kårstyrelsens senaste möte:
* HLR-kurs 19 juni
* Kårtröjor - beställ senast 18 juni
* Ledare inför hösten
* Valberedningen
* Redovisning av utlägg
* Återlämna nycklar
* Terminsprogram för hösten

Läs mer!

Sist men inte minst vill vi passa på och säga ett stort TACK! till de ledare som av olika anledningar slutar sina ledaruppdrag... Tack för er insats - och ni vet att ni är alltid välkomna tillbaka :-)

En riktigt skön sommar önskar vi er alla, Patrull Ugglan (Kårstyrelsen) genom Mona

HLR-kurs
Seglarskoleledarna kommer att gå en kurs i HLR för barn, och det finns plats för ytterligare 5 deltagare. Måndag 19 juni kl 17.15-20.15 (I skutan eller Holken - återkommer om plats). Anmälan till och det är först till kvarn som gäller!

Kårtröjor
Våra nya kårtröjor går att beställa senast den 18/6. Läs mer i kårens webshop på hemsidan https://sollentunasodra.se/shop
Vi har tyvärr inga provtröjor, och vuxenstorlekarna är i herrmodell... (för kännedom)

Ledare inför hösten
Vi behöver fortfarande framförallt Bäverledare inför hösten. Vill DU vara med (som bäver eller i annan avdelning, men glömt och säga till. Eller har du glömt att svara då KS frågade - skicka ett mail till och berätta var du vill vara ledare i höst! Alla behövs <3

Valberedningen
Tar gärna emot tips på lämpliga funktionärer till nästa år. Skicka ditt tips/ anmäl dig själv till

Redovisning av utlägg
Har din avdelning eller arbetsgrupp kvar kvitton som inte redovisats - lämna din redovisning snarast så att den kommer på rätt år i bokföringen. I Kassörens fack, eller i brevlådan utanför Holken. Du hittar redovisningsblanketten här.

Återlämna nycklar
Slutar du som ledare eller funktionär - lämna tillbaka din Holk- eller Skutnyckel till Mona. Det gåt även att lägga nyckeln i grå brevlådan utanför Holken (om jag inte är på plats)

Terminsprogram för hösten
Det är fortfarande preliminärt, men terminsprogrammet bifogas för den som vill kika lite. Aktiviteter utan datum står slumpmässigt i programmet - för att vi inte ska glömma bort dem. Vi hoppas ha datum för alla aktiviteter på Planeringsdagen 20 augusti.

Med Vänliga Hälsningar
Mona Hamberg, konsulent i Sollentuna Södra Scoutkår