Kommande i kårkalendern

28 Sep
Kårstämma
Date Thu 18:30 - 22:00

Hej alla KLURiga!

Nu är det inte mycket termin kvar, vi ska hinna med ett möte och en pysseldag - och så ska vi förstås sälja massor med granar innan julefriden sänker sig över Holken!

Styrelsen har haft sitt novembermöte - och aktuellt just nu är:

Läs mer

Ha det gott, så ses vi i Silverdal på tisdag hälsar Patrull Ugglan (Kårstyrelsen) genom Mona

Julpyssel i Holken 2 december 11.00 – 15.00
Nu på lördag är det pysseldag i Holken - inbjudan har skickats ut till alla våra scouter. Vi söker fortfarande efter Dig som vill hålla i lussebullsbaket - hör av dig till Carina Bindzau snarast. Mer info finns här.

Julförsäljning i Holken
I Holken säljer vi nu Scouternas ljus (50 kr/ ask) och adventskalendrar samt kompletterar försäljningen med reflexer och kårens gröna tygkassar med kårtryck (75 kr). Kontant betalning eller Swish

Julavslutning 5 december
Välkomna till Silverdals kapell tisdag 5 december kl 18.30. Från kapellet går vi i fackeltåg till Holken där fika väntar. Mer info finns här.

Förtjänstmärken
Vi försöker hålla koll på vilka som varit aktiva ledare och funktionärer i 5, 10 15 och 25 år - men helt lätt är det inte... Vet du att det är dags - kontakta Mona bums!. Och välkommen till avslutningen för att ta emot ditt märke :-)

Julgranar
Nu på lördag drar granförsäljningen igång - det ser riktigt bra ut i bokningslistan, men finns förstås obemannade pass kvar - du kan välja just ditt pass här via denna länk. Lösenordet finns i mailet "[Klur] Nytt försök! Julgranar - Dags att boka ditt försäljningspass!"

Midvinterblot
12-14 januari 2018 åker alla KLUR till Gilwell för att planera, uppleva, lära, mysa och göra scouting! Kåren betalar bussresa, mat och boende - du bidrar med din tid, ditt goda humör och dina goda idéer :-). Bussen är bokad - och inbjudan är på gång! Håll utkik efter den, och länken till anmälan - vi vill gärna se just DIG på Gilwell - i Scouters land!