Kommande i kårkalendern

28 Sep
Kårstämma
Date Thu 18:30 - 22:00

Hej alla KLURiga!

Ingen har väl kunnat undgå att det är nya tillfälliga nycklar som gäller till Holken efter inbrottet på förskolan i måndags. Mer om nycklarna finns nedan för dig som vill läsa mer.
"Hogwarts sommarvecka" har lockat 186 magiska deltagare - superkul!
Och ÄNTLIGEN är det dags för renovering av Storholken, efter flera ärs trixande har vi nu ett långsiktigt arrendeavtal och vågar sätta igång. Den 23 juli är det dags fär nytt golv, golvvärme, ljust tak, ny skjutvägg, bättre akustik och ny belysning. Det här innebär utomhusaktiviteter för upptäckare och äventyrare fram till 30 september då vi kan flytta in igen (men det är seglingssäsong och borde inte vara några problem!)

För övrigt är det mycket på gång i Holken, äventyrare och utmanare har varit pä hajk och spårarna packar som bäst fär sin vårhajk. Denna vecka har vi brovecka (för dem som byter gren i höst) och mänga scouter har träffat nya kompisar i nya avdelningar.

Aktuellt just nu är dessutom:
* Nycklar till Holken
* Terminsavslutning
* Avdelningsskåp
* Städning i Skutan
* Gasoltuber (P 10) till salu
* Ledarsituationen i höst

Solvarma hälsningar frän Kårstyrelsen genom Mona

Nycklar till Holken
Tillfällig lösning är "gamla skutnycklar" till Holkens entréer. Kvitteras ut hos Mona. Vanliga B-nyckeln funkar inomhus som vanligt. Lista över vilka nycklar som funkar i vilken dörr för övrig finns i Haket.

Terminsavslutning
Torsdag 7 juni är det avslutning för hela kåren. Torsdagsavdelningarna ansvarar och inbjudan kommer.

Avdelningsskåp
Alla avdelningar som har avdelningsskåp i Storholken måste tömma dessa innan midsommar. Flyttlådor/bananlådor finns att låna på vinden. Vi återkommer med var de kan ställas under byggtiden. Kanske bra tillfälle att rensa lite i skåpet ;-)

Städning i Skutan
Under sommarhalvåret (frän sjösättning till båtupptagning) är det båtklubben (EBK) som har huvudansvaret för städningen i Skutan, men alla vi som är där måste hjälpas ät att vid behov tömma papperskorgar och snygga till golven efter oss :-).

Gasoltuber (P 10) till salu
Kåren har ett par gasoltuber (P 10) för mycket, och kommer sälja av dem. Kontakta om du är intresserad av att köpa en.

Ledarsituationen i höst
Kårstyrelsen pysslar fortfarande med ledarpusslet inför hösten - det finns lite luckor, och vi vill gärna att Du berättar var du vill vara ledare! Skicka ett mail till , eller prata med någon ur styrelsen, eller Mona