Kommande i kårkalendern

28 Sep
Kårstämma
Date Thu 18:30 - 22:00

Hej alla KLURiga!

Renoveringen av Storholken rullar på, vi har fått vitt i taket, ny matta på golvet och den nya ljudisolerade vikväggen är snart på plats! Vi hoppas kunna återinviga Storholken i samband med Kårstämman den 26 september.
Alla lås är nu bytta i och runt Holken - mer om nycklar nedan. Vi har även fått besked att alla våra scouter som ansökt om att få åka på Jamboree i USA 2019 har fått plats, totalt är det 41 personer från kåren som åker!

Årets Kårstyrelse - Patrull Ugglan - har haft sin sista patrullträff, och aktuellt är detta: 
* Kårstämma (KST) onsdag 26 september kl 18.30
* Motioner till KST
* Valberedningen
* Nycklar till Holken
* Ledarträffar med nya styrelsen
* Larmet i Holken

Hälsningar Patrull Ugglan (Kårstyrelsen) genom Mona, konsulent

Kårstämma (KST) onsdag 26 september kl 18.30
Inbjudan skickades i ett mail till KLUR den 27/8 samt till alla våra scouter den 4/9. Den finns även på hemsidan samt på Holkens anslagstavla.

Motioner till KST
Motioner till årets stämma ska vara inlämnade till senast tisdag 11/9 kl 18.00 - så passa på och skriv kloka och roliga motioner nu i helgen!

Valberedningen
Valberedningen jobbar för högtryck med att hitta folk till nästa års styrelse och arbetsgrupper. Känner du att du vill vara med och leda kåren, hjälpa till med Valborg eller försäljning av Julgranar eller vid Isbanan - eller något annat av allt som behövs i en stor kår - tveka inte att kontakta - de kommer att uppskatta ditt samtal!

Nycklar till Holken
Har du inte hämtat din nya nyckel eller programmerat om din Skutnyckel så kontakta Mona. Självklart vill vi ha tillbaka alla gamla Holknycklar, äldre Skutnycklar och vilka Scoutrelaterade nycklar du nu kan ha kvitterat ut - de är kårens egendom, och man vet aldrig när man plötsligt behöver 50 nycklar och ett par låscylindrar - har vi ju märkt...

Nya kårstyrelsen vill träffa Ledarteamen
Den nya styrelsen kommer vilja träffa alla ledarteam för en liten avstämning under november månad - skicka ett mail till och tala om vilken dag och tid som passar just Er avdelning!

Larmet i Holken
Det blev plötsligt lite aktuellt att påminna om att innan man larmar på när man lämnar Holken måste man
* Kolla att ingen finns kvar på övervåningen - samt låsa dörren vid trappan (ropa om du inte orkar springa upp och titta efter...)
* Låsa Haket
* Kolla att alla fönster och dörrar är stängda och haspade
* Kolla att ingen är kvar i källaren
* Släcka i alla lokaler och korridoren (och köket)