Kommande i kårkalendern

28 Sep
Kårstämma
Date Thu 18:30 - 22:00

Hej alla KLURiga!

Nu är det inte mycket termin kvar... På måndag är det kåravslutning och vi ses i Silverdals kapell kl 18.30. På programmet står bland utdelning av stipendier innan vi går fackeltåg tillbaka och fikar utanför Holken.
Innan vi tar jul i Holken ska vi bara sälja de granar som levereras hit vilken minut som helst... Vi behöver dock fortfarande ytterligare ett par säljare - framförallt hos Rappne nu i helgen - och vi uppskattar enormt om du kan ställa upp ett pass! 

Aktuellt i kåren är dessutom:
* Städning av Skutan
* Terminsavslutning
* Granar
* Midvinterblot - Planeringshelg
* Sommarläger
* Sensuslistor och Sensusstuga (Ledarfika)

Gnistrande scouthälsningar från Patrull Ugglan (Kårstyrelsen) via Mona

Städning av Skutan
Under perioden från Båtupptagning till Sjösättning är det vi i kåren som ansvarar för städning av toaletter, Kajuta och hall i Skutan - bra om alla som är där och rustar båt eller värmer blåbärssoppa tänker på det, så att vi håller fint och trevligt i Skutan även under vintersäsongen :-)

Terminsavslutning
Inbjudan till på måndag bifogas

Granar
Har du inte redan satt upp dig på ett granpass så bokar du via denna länk. Framförallt nu 1-2 december behöver vi hjälp för att täcka alla pass. Grangruppen tar tacksamt emot alla bokningar :-)  Och jo - både ledare, föräldrar, funktionärer och scouter behövs för att försäljningen ska gå smidigt! Mer info här.

Midvinterblot - Planeringshelg
Kårens gemensamma Planeringshelg på Gilwell utanför Sparreholm går av stapeln 11-13 januari 2019. Inbjudan är på väg - men i korta drag åker vi gemensam buss från Holken fredag kväll och tillbaka söndag eftermiddag. Det går även bra att vara med enbart på lördagen om man inte vill vara borta hela helgen - i så fall försöker vi ordna samåkning så långt som möjligt. Utöver planering av vårterminen blir det utbildning, nya och gamla scoutvänner, god mat och scoutupplevelser för egen del. Tänka att få UPPLEVA en helg - inte bara planera och fixa program för andra... Det är lite lyxigt!

Sommarläger 2019
Sommaren 2019 kommer kåren åka på flera olika läger, Spårarna pratar om "Miniscout" på Vässarö, Upptäckarna ordnar eget läger och Äventyrare och Utmanare/Rover planerar Eskadersegling. Dessutom har vi cirka 40 scouter från kåren som åker på World Scout Jamboree i USA.
Alla kårens aktiviteter behöver planering och förberedelser - vill du vara med och fixa - kontakta Kårstyrelsen (KS) via
Och jo - man kan faktiskt planera skojsiga läger för sina scouter även om man kanske inte kan vara med själv...

Sensuslistor och Sensusstuga (Ledarfika)
Efter avslutnignen på måndag finns det fika och support till er som lägger sista handen vid Sensuslistorna i Storholken. Mona fixar och svarar på frågor :-)
Det är viktigt att alla listor kommer in direkt efter avslutningen, så att Mona hinner redovisa dem innan hon tar jullov (den 12 december).

Attachments:
Download this file (Julavslutning 2018 Inbjudan.pdf)Julavslutning 2018 Inbjudan.pdf[ ]1027 kB