Kommande i kårkalendern

28 Sep
Kårstämma
Date Thu 18:30 - 22:00

Hej alla KLURiga!

Just nu händer det saker i Holken - lite rörigt under tiden - men det kommer bli bra!

Innan vi tog påsklov i Holken hade jag glädjen att ha en PRAO-elev här - roligt med sällskap och oj vad mycket vi fick gjort! Tack Tilda för ett jättebra jobb :-)

Vi har nu invigt vår nya "Holk-shop" - i de nya garderoberna i hallen hittar ni provskjortor, kårhalsdukar, utlämning av beställda skjortor samt inlämning och försäljning av begagnade skjortor. OM det är låst hänger nycklarna nedanför trappan till övervåningen. Tanken är att det ska vara upplåst i veckorna - hjälp gärna våra scouter att hitta nya shoppen :-)

Vi har slagit upp dörren till "Nya Haket" - i Monas gamla kontor på övervåningen. Här hittar ni märken, scouternas böcker, lamineringsmaskin och skärmaskin. Ledardatorn, stora kopiatorn och kopieringspapper finns det också här.
Färgskrivaren står kvar i Ledarrummet.
ALLT som fanns i gamla Haket kanske inte ska klämmas in i det nya - så komplettering sker lite efterhand - det ni KLURiga efterlyser plockar vi dit! (Saknar du något så säg till :-) )

Kåren har under våren varit representerad vid både Sjöscoutdagen (där vi knep en 2:a plats!) och BirkaBallt - kul att träffa scouter från andra kårer :-)

Valborg närmar sig med stormsteg - och nu behöver vi framförallt bemanna pass 2... Du behövs! 
Och till dig som tänker "jag sätter upp mig nånstans på plats på tisdag, det brukar alltid vara något ledigt..."
Tänk istället gärna - "jag sätter upp mig nu direkt, så att Valborgsgruppen kan slappna av lite över bemanningsfrågan" :-)
Länk till bokningen

Och sist men inte minst - nu när isen gått vill vi slå ett slag för kårens bastu vid Skutan. Bokas i kalendern på hemsidan (när du loggat in som KLUR) och instruktioner finns på nyckeln - i Skutan.

Soliga hälsningar från Patrull Ugglan (Kårstyrelsen) genom Mona