Kommande i kårkalendern

28 Sep
Kårstämma
Date Thu 18:30 - 22:00
Hej alla KLUR-iga!

(Kårfunktionärer, Ledare, Utmanare och Roverscouter)

Vi har haft sommaravslutning med lägerbål på ängen och vill tacka alla onsdagsledare som fixade och planerade åt oss alla! I samband med avslutningen delade vi ut KLUR-stipendiet till Niclas Ekner Vallin! Stort GRATTIS! Niclas syns för närvarande som ledare i Katastrof och i Materielgruppen, men har genom åren varit verksam i Båtkommittén, LÄKO, som kårordförande - och lite överallt faktiskt! Stipendiet består av en "Gröna spåret"-upplevelse.
 
Lite drygt 50 spårare har just kommit hem från sitt "Lasse-Maja-läger" på Vässarö - de verkade lite trötta men mycket nöjda :-)
 
SMED är redan uppdaterat inför hösten - det betyder att det är höstens avdelningar som syns just nu - men arbete pågår, och ledarna är inte flyttade än... (Listorna kommer alltså ändra sig under sommaren)
Det här innebär även att du som blir utmanare i höst - eller är förälder till en ny utmanare - också får detta utskick :-) Välkomna till "Ugglan hoar" - som är kårstyrelsens lilla nyhetsbrev - efter varje styrelsemöte.
 
Sommarlovet står för dörren - det betyder att vi inte har någon städning under sommaren - så är du här måste du själv gå ut med din soppåse. Under vecka 28 - 31 har vi inte heller någon tömning av matavfall - så släng ingenting i bruna tunnorna under sommaren!
Vecka 28 (Måndag 8 juli - söndag 14 juli) har vi bokat storstädning och golvvård - när golven är under behandling får vi inte gå på dem!
 
Höstterminen drar igång med Seglingsdag i Skutan lördagen den 17 augusti och Planeringsdag söndagen den 18 augusti (för alla kårens ledare, funktionärer och utmanare)
Inbjudan kommer - men vik dessa dagar redan nu :-)
 
Snart väntar sköna sommardagar och roliga lägerupplevelser - men jag kan inte låta bli att avsluta med en hälsning till kårens brudpar - Malin och Robin (i Kängorna) som fann varandra i Holken - eller var det Skutan... för 10 år sedan, och gifte sig i lördags - STORT GRATTIS och all lycka önskar vi er! (Och lyckos Höganäs scoutkår som nu får er som ledare båda två!)
 
Patrull Ugglan (Kårstyrelsen) och jag önskar er alla en riktigt härlig sommar!
 
Scoutkramar från Mona