Kommande i kårkalendern

No events found

Hej alla KLURiga!

Tack för fantastiska insatser vid kårens Valborgsfirande - ÄNTLIGEN fick vi fira Valborg på ängen igen - tillsammans med rekordmånga besökare.

På senaste styrelsemötet pratade vi bland annat om:

  • Nationaldagsfirande vid Edsvik
  • Aktiviteter för flyktingar från Ukraina
  • Brouppgift vecka 20
  • Kårens Valberedning
  • Ledarpusslet inför hösten

Ha det så fint i vårsolen önskar Patrull Ugglan (Kårstyrelsen)

Nationaldagsfirande vid Edsvik
SSS har bjudits in till att representera kåren med ett bord vid Edsbergs slott under Nationaldagen. Vi söker nu DIG som vill vara på plats kl 11-16 och berätta om scouterna, och kåren samt rekrytera nya ledare! Kontakta Mona för mer info.

Aktiviteter för flyktingar från Ukraina
Svenska Kyrkan i Sollentuna samordnar hjälp till, och aktiviteter för, flyktingar från Ukraina. Vill DU vara med och hålla i någon aktivitet från kåren, så prata gärna ihop dig med en scoutkompis och kontakta så sätter vi ihop en liten grupp.

Brouppgift vecka 20
Vecka 20 har vi Bro-vecka i kåren, för att våra scouter som ska byta gren ska få hälsa på hos sin nya avdelning. Mer info kommer till alla avdelningsledare, men i korthet brukar den äldre grenen bjuda in den yngre till sitt möte.

Kårens Valberedning
Vi har många roliga arbetsgrupper i kåren, som underlättar vår verksamhet. Ju fler vi är som hjälps åt, desto lättare och roligare blir det! Kontakta och berätta vad just DU vill göra nästa år!

Ledarpusslet inför hösten
Har du som är ledare inte blivit tillfrågad om var du vill vara ledare till hösten än - skicka gärna ett mail till och berätta! Eller prata med Mona