Print

Braständning med körsång

Sänds från kl 20.30

Under kvällen kommer vi ha en digital braständning med vacker körsång. Den är helt gratis men vi tar förstås tacksamt emot en gnistpeng som du kan swisha med hjälp av QR-koden längst ner.

Porslinskrossning

Öppet mellan kl 19.00 - kl 21.00

Höjdpunkten i 5-kampen är för många porslinskrossningen. Vi erbjuder puckar digitalt som våra scouter kastar åt dig via livesändningen nedan. Delta på distans och swisha en puck!

Valborgslotterier

I stora kassen hittar du 2 lotter från Vårlotteriet (gula lotter) och 3 lotter från Friluftslotteriet (vita lotter). I barnkassen finns 4 lotter från WWF-djurlotteriet (ljusblå / gröna lotter). Vinstlotter är märkta med ett nummer och ordet VINST. Blank lott innebär nitlott. Genom att klicka på bilderna nedan kommer du till vinstlista för varje lotteri där du ser vad du vunnit. Vid eventuell vinst hämtas vinsten i scoutgården Holken under lördagen den 1 maj mellan kl 10.00 och 16.00, ta med vinstlotten. Skulle det vara omöjligt för dig att hämta vinsten på lördag finns det ytterligare en möjlighet att hämta vinsten måndag den 3 maj mellan kl. 18.30 och 20.00 men vi hoppas att så många som möjligt kan hämta på lördagen!

Var med och fira Valborg tillsammans - på distans

Dela bilder från din hemma-Valborg på Instagram och Facebook! Använd hashtaggen #valborgitegelhagen och tagga @sollentunasodra.

Kör ni 5-kamp hemma? Här finns mer information: Instruktioner till 5-kamp hemma

Utslagsfråga: Hur många popcorn finns i burken?

Tack för ditt stöd!

Vill du stötta scoutkåren genom att skänka ett valfritt belopp? Om du besöker den här sidan via en mobiltelefon kan du göra så här:

  1. Spara ner bilden på QR-koden i din kamerarulle
  2. Öppna Swish-appen och välj "Swisha"
  3. Tryck på scanner funktionen (överst) och välj bilder (till vänster under kameran)
  4. Välj bilden på QR-koden du har sparat ner och fortsätt med betalningen