Nu är det äntligen dags att fira Valborg på riktigt igen i Tegelhagen. Efter ett inställt år och ett omställt år tar vi nu nya tag och passar på att göra några förändringar.

Ändrad tid för braständning till 20:30
För att även de lite yngre barnen ska få möjlighet att se det stämningsfulla fackeltåget tända Valborgselden är tiden ändrad till 20:30. Kom gärna redan klockan 18, så hinner barnen vara med på skattjakten och ni hinner köpa både lotter och sockervadd i lugn och ro.

Inget fyrverkeri
Vårt avslutande fyrverkeri brukar uppskattas av många, men inte av alla. Då vi nu efter pandemin gör en mjukstart, väljer vi i år att avstå fyrverkeriet. Vårt stora utbud av aktiviteter och den vackra körsången till braständningen kommer fortfarande att göra kvällen till en fin och stämningsfull början på våren.

Minskad kontanthantering
För att förenkla för både funktionärer och besökare gäller enbart vårt “kontantkort” som betalning i stånden. Korten köper du på ängen och betalar med Swish eller kort. För den som önskar går det även att köpa kontantkortet med kontanter.

Program
18.00 Festen börjar
18.30 Skattjakt för barn
20.30 Brasan tänds, körsång
22.00 Vi tackar för i år

Festplats
Valborgsfesten äger rum i Tegelhagen i södra Sollentuna, på ängarna mellan Tegelhagsskolan och den stora båtuppläggningsplatsen.